Amber van Zwetselaar

Ik ben Amber van Zwetselaar en ik ben 21 jaar oud. Ik heb een hele fijne tijd gehad op de Praktijkschool Apeldoorn. Ik moest wel even wennen aan het idee dat ik niet naar een ‘normale’ school kon, maar ik had echt niet anders gewild! Ik voelde me al gauw op mijn plek en merkte dat ik fijn en op een goeie manier werd geholpen. De leraren namen echt de tijd voor mij.

Het was echt niet altijd makkelijk. Maar door alle hulp ben ik toch heel blij dat ik voor deze school heb gekozen!
Ik wist totaal niet wat ik wilde worden maar 1 ding wist ik wel: mensen helpen! Ik heb dus heel veel stages gelopen, zo wist ik wat ik wel en niet leuk vond.
Hierdoor heb ik gekozen om de kappersopleiding te gaan doen. Eerst haalde ik mijn opleiding Zorg en Dienstverlening niveau 1 en daarna kon ik beginnen aan de Kappersopleiding niveau 2 op het Roc in Apeldoorn. Ik deed de BBL opleiding en werkte bij DUO Kappers. Ik heb het hier echt heel leuk gehad en veel geleerd.
De kappersopleiding was toch niks voor mij en ben daarmee gestopt. Nu heb ik een vaste baan bij de DekaMarkt waar ik met heel veel plezier werk en nog steeds veel dingen leer.
Bedankt Praktijkschool Apeldoorn, voor de vele tijd, aandacht en kansen.

Voor alle leerlingen: Pak al je kansen, en geloof in jezelf!