Excursie naar de Hema

We gingen vandaag naar de HEMA met Samed, Haned, Myoheley en Selina. We kwamen binnen en mevrouw Heilen zei dat we van praktijkschool Apeldoorn waren en dat we een afspraak hadden om half elf.
Toen begon de mevrouw, zij is de manager van Hema en ze heet Angela, ons een rondleiding te geven. En toen vertelde zij dat make-up bij de verzorgingsafdeling hoort en je alle spullen die met verzorging te maken hebben bij elkaar in de buurt vindt. Zo is heel de winkel ingedeeld. Zij heeft ook verteld dat je in de winkel vakken moet vullen en spullen netjes neer moet zetten. Dat heet spiegelen.
Toen mochten we naar het magazijn. Er waren veel spullen daar, bijvoorbeeld als een vak leeg is moet je dat vullen en die spullen vind je in het magazijn. Toen gingen we vragen stellen. We vroegen hoe oud je moet zijn om hier stage te lopen of werken. Angela zei toen dat je 15 jaar moet zijn om stage te kunnen lopen of werken. Voor stage hoefde geen diploma te hebben, maar voor werken wel. Je moest niveau 1 hebben. Toen gaven we Angela een hand en we zeiden bedankt voor de uitleg en Myoheley gaf een cake als bedankje.
Samed