Leerpleinspelen 30 september 2015

Vandaag mochten wij helpen bij de leerpleinspelen van leerplein055. We moesten om 12.15 uur bij AV’34 zijn. We konden onze spullen ergens wegleggen en omkleden als je dat wilde. We kregen allemaal een hesje en wat drinken. Er waren allerlei verschillende spelletjes te doen, bijvoorbeeld: voetballen, springkussens, verspringen, broek hangen, hoogspringen, pijl- en boogschieten en touwtrekken. ik heb geholpen bij het springkussen. Er kwamen steeds groepen bassischoolkinderen en die sloten dan aan in de rij. Ilhaan koos dan vijf kinderen uit en die mochten tegelijk op het springkussen. Zodra hun leerkracht het aangaf, moesten ze naar een volgende activiteit. Er waren vijf verschillende springkussens, allemaal voor verschillende leeftijden. Ik heb uiteindelijk gewisseld met Thijmen omdat ik last van mijn stem kreeg. Hij stond bij een springkussen voor kinderen van groep 3 en daar hoefde ik minder hard te praten. Uiteindelijk duurde de dag ongeveer 16.45 uur. Ik vond erg leuk om te helpen.

Gerwin van de Heuvel, groep D