Schoolkamp 2020 gaat niet door

Mededeling

17 april 2020

Apeldoorn, 16 april 2020

 

Betreft: Schoolkamp 2020 gaat niet door

 

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

 

Met deze brief stellen wij u op de hoogte dat tot onze grote spijt het schoolkamp dit schooljaar niet doorgaat. Hoewel we op dit moment niet kunnen inschatten welke maatregelen begin juli nog van kracht zijn, hebben we besloten nu al een streep door het schoolkamp te zetten. Daar hebben we de volgende reden voor:

Bij het organiseren van het schoolkamp zijn wij verplicht om in deze periode meerdere zaken vast te leggen, waarvoor we vooruit moeten betalen. Gezien de onzekere periode willen wij dat niet doen. Daarbij denken we dat 1,5 meter afstand houden juist tijdens gezellige kampmomenten moeilijk zal zijn.

De locatie hebben wij al enkele maanden geleden vastgelegd en daarvoor is een aanbetaling gedaan. In overleg met Landal GreenParks kunnen wij nu de boeking kosteloos omzetten naar volgend schooljaar. Daar zijn we zeer blij mee.

Inmiddels hebben wij al veel betalingen ontvangen. Deze betalingen zijn allemaal verwerkt. Ons verzoek is of wij de betaling mogen laten staan voor het schoolkamp van komend schooljaar. Mocht u toch graag het aanbetaalde bedrag terug willen ontvangen, stuur dan een mail met dat verzoek aan de groepsleraar van uw zoon/dochter/pupil. De betaling zal dan in de maand mei worden teruggestort op de rekening waar we het geld van ontvangen hebben. Met Stichting Leergeld zijn we in overleg om te bekijken hoe we omgaan met de al ontvangen betalingen.

 

We weten op dit moment nog niet welke maatregelen van kracht zullen zijn na de meivakantie. Zoals het er nu uitziet zal de schoolkampweek een normale lesweek zijn, met uiteraard de aanpassingen die we moeten doen in verband met het coronavirus.

 

Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met de groepsleraar van uw zoon/dochter/pupil.

 

Met vriendelijke groet,

Team Praktijkschool Apeldoorn