Bezoek van de burgemeester en wethouders

Nieuws

14 september 2017

Op dinsdag 5 september heeft het College van Burgemeester en Wethouders een werkbezoek gebracht aan Praktijkschool Apeldoorn. Na ontvangst door schooldirecteur Rob van Lohuijzen en door Fred Berends, volgde een korte inleiding over het praktijkonderwijs op Praktijkschool Apeldoorn.

Vervolgens zijn de gasten uitgenodigd om tijdens een werklunch een inhoudelijk dialoog te hebben met de vertegenwoordigers van de school. De lunch wordt uiteraard gemaakt en geserveerd door leerlingen van Praktijkschool Apeldoorn onder leiding van de vakleraar consumptief. Aansluitend op de werklunch hebben leerlingen van Praktijkschool Apeldoorn de gasten in twee groepen door de school geleid.

Het bezoek is uitstekend verlopen. Leerlingen van Praktijkschool Apeldoorn verzorgden én serveerden een uitstekende lunch. Rob van Lohuijzen: “Ik heb grote bewondering voor de manier waarop onze leerlingen het gezelschap benaderden en ze hebben na de lunch een fantastische rondleiding gegeven.” Tijdens de lunch heeft het gezelschap veel kunnen uitwisselen. Het bezoek was onder de indruk van hetgeen het team en de leerlingen bereiken!

Ook interessant

Nieuws
Afscheid Dhr. van Lohuijzen

Afscheid Dhr. van Lohuijzen

Nieuws
Schoolbenodigdheden voor het schooljaar 2019-2020.

Schoolbenodigdheden voor het schooljaar 2019-2020.

Nieuws
Succesvolle oud-leerling Mark de Gunst

Succesvolle oud-leerling Mark de Gunst