Dineren = Doneren voor Serieus Request groot succes

Nieuws

11 december 2017

Donderdagavond 30 november j.l. was het dan zover en werd er een heus 5 gangen diner geserveerd door leerlingen en leerkrachten van de Praktijkschool Apeldoorn onder het genot van de muzikale klanken van de Arnhemse band “One Big Heart”, waarvan één van de leden uit Apeldoorn komt . Bedrijven en geïnteresseerde particulieren konden zich aanmelden voor dit diner. Ze konden een tafel kopen en de opbrengst kwam ten goede aan Serieus Request. Er werd zowel in de keuken als in de gezellig aangeklede kantine, die voor deze avond speciaal omgetoverd was tot restaurant,  hard gewerkt om de gasten het volledig naar hun zin te maken. Met o.a. een dubbel getrokken paddenstoelensoepje, gevuld zalmpannenkoekje , stoofpotje en grande dessert werden de gasten verwend. Voor herhaling vatbaar als het aan sommige gasten ligt. De opbrengst is 2100 euro en dit zal woensdag 20 december worden aangeboden aan het glazen huis in Apeldoorn.

Op woensdag 20 december om 12.10 uur zal een afvaardiging van de school op RTV Apeldoorn te horen zijn om te vertellen over de actie.

Inmiddels is dit allemaal achter de rug, een groot succes! Als bewijs de foto op het marktplein bij glazen huis met Jandino Asporaat en natuurlijk onze leerlingen en onze vakleraar Bakker consumptief!

Ga naar het fotoalbum om de foto’s van de avond en het brengen van de cheque te bekijken.

Grote dank aan alle sponsoren, One Big Heart, en natuurlijk de leerlingen en leerkrachten voor hun inzet op deze avond.

Ook interessant

Nieuws
Afscheid Dhr. van Lohuijzen

Afscheid Dhr. van Lohuijzen

Nieuws
Schoolbenodigdheden voor het schooljaar 2019-2020.

Schoolbenodigdheden voor het schooljaar 2019-2020.

Nieuws
Succesvolle oud-leerling Mark de Gunst

Succesvolle oud-leerling Mark de Gunst