Leerlingen van de Praktijkschool Apeldoorn geven ouders en genodigden les in Social Media.

Nieuws

10 juli 2019

Eerstejaar leerlingen van de Praktijkschool Apeldoorn hebben hun ouders/verzorgers d.m.v. een presentatie laten zien wat zij op Social Media doen, wat de positieve kanten zijn, wat de gevaren voor hun zijn en ze hebben de ouders tips gegeven. Dit was als afsluiting van de lessen social media. Het doel van de avond was om ouders te informeren over wat de leerlingen doen op social media, hoe het werkt, wat er leuk aan is en wat de gevaren zijn. Zij deden dit aan de hand van PowerPoint, Prezi of zelf gemaakte filmpjes. De volgende onderwerpen kwamen aan bod: Snapchat, Instagram, Tiktok, Whatsapp, Fortnite, Fifa, Ark, Gevaren van Social media, F live, You Tube, Tips voor ouders.

Er waren van veel leerlingen ouders/verzorgers aanwezig. De leerlingen hebben de ouderavond zelf verzorgd. Ze hebben o.a. de ouders ontvangen, plaats laten nemen, koffie en thee verzorgd en het geheel aan elkaar gepraat.

Al met al een zeer geslaagde avond waarbij onze leerlingen in de schijnwerpers stonden en waarbij ze lieten zien wat ze allemaal kunnen en allemaal geleerd hebben.

Team Praktijkschool Apeldoorn.

Ook interessant

Nieuws
Schoolkamp

Schoolkamp

Nieuws
De Kröllerbollen zijn weer!

De Kröllerbollen zijn weer!

Nieuws
De Fabiaan kookt voor Oekraïne

De Fabiaan kookt voor Oekraïne