Nieuwe collega’s op de Praktijkschool Apeldoorn stellen zich voor

Nieuws

7 september 2022

Even voorstellen: Welkom nieuwe collega’s!

Meneer Vermeer

Ik ben meneer Vermeer en ben 47 jaar jong. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee kinderen. Twee dochters, de jongste is 7 en de oudste is 8. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik fiets veel (mountainbiken en racefietsen). Ook bezoek ik een paar keer in de week de sportschool . De weekenden zitten vol met sportactiviteiten van het hele gezin. Ik ga graag naar de bioscoop voor de nieuwste films.

Voordat ik op De Praktijkschool Apeldoorn begon als groepsleerkracht heb ik 21 jaar bij de grootste verzekeraar van Nederland gewerkt. De laatste jaren heb ik als schade-expert gewerkt. Ruim drie jaar geleden verhuisde mijn werk van Apeldoorn naar Tilburg. Dit was voor mij de aanleiding om dat te gaan doen waar mijn hart ligt! Afgelopen drie jaar heb ik de opleiding tot docent gevolgd en heb ik op verschillende scholen in Apeldoorn stagegelopen. Door de verhalen van meneer Brentjens, die al jaren op de Praktijkschool Apeldoorn werkt, ben ik enthousiast geworden over deze school. Eind vorig jaar heb ik een dag meegelopen op de school om zelf te bekijken of de school bij mij past. Na deze dag wist ik het zeker dat ik hier wilde werken. Gelukkig voor mij ontstond er ruimte binnen de school en ontstonden er vacatures. Voor mij was het meteen duidelijk dat ik moest solliciteren. Wat een gave school om te werken; de manier van onderwijs, de doelgroep, de collega’s en nog veel meer. Ik heb er zin in!

Mevrouw Hanedoes

Mijn naam is mevrouw Hanedoes, ik ben 52 jaar en woon in Apeldoorn dichtbij het Centrum met mijn 2 konijnen. Als ik niet op school aan het werk ben (de avonden, zaterdag en zondag en alle vakanties), vind ik het leuk om op reis te gaan, te sporten, te lezen, te koken en te wandelen. Ook ga ik graag gezellige dingen doen met mijn vriendinnen.

Voordat ik hier op de Praktijkschool Apeldoorn kwam, werkte ik op een school in Ermelo. Dit is een school voor kinderen gedragsproblemen. Samen met een ondersteuner hadden we een groep van 6 leerlingen in de leeftijd van 11 -14 jaar. Erg leuk en boeiend en geen dag hetzelfde.

Voor deze school werkte ik jaar als schoollogopedist in Almere. Het reizen ging me ook wat tegenstaan na al die jaren. Nu kan ik lekker op de fiets naar school!

Dat waren onder andere de redenen waarom ik op de Praktijkschool Apeldoorn gesolliciteerd heb. En tot nu toe ben ik heel blij met deze switch!!

Mevrouw Alkas

Mijn naam is mevrouw Alkas, jaar en 4 mannen thuis (drie zonen en een echtgenoot).Naast mijn gezinsleven heb ik ook een aantal hobby’s. Ik sport, ik zing graag, ik volg een keramiek cursus.

Op de Praktijkschool Apeldoorn ben ik nieuw maar niet in het onderwijs. In het basisonderwijs heb ik 25 jaar ervaring. Eerst op een school in Apeldoorn Zuid en daarna op Jenaplanschool de Mheen. Hoewel ik het daar heel fijn heb gehad, is het voor mij tijd om een nieuwe stap te maken. Nu draai ik alweer een paar weken mee hier op de Praktijkschool Apeldoorn.

Wat een lieve jonge mensen zitten hier! Allemaal willen ze me helpen en ondanks mijn ervaring is dat echt wel nodig. Gelukkig is dat ook mijn motto: “samen maken we het onderwijs”.

Ik heb het hier nu al naar mijn zin en dat gaat vast alleen maar beter worden!”

Ook interessant

Nieuws
De eerste krollerbollen zijn weer opgehaald

De eerste krollerbollen zijn weer opgehaald

Nieuws
Praktijkschool Apeldoorn start met schoolontbijt

Praktijkschool Apeldoorn start met schoolontbijt

Nieuws
Leerlingen halen Zwemdiploma

Leerlingen halen Zwemdiploma