Praktijkschool gaat naar basisscholen.

Vanuit de Praktijkschool Apeldoorn wordt er informatie gegeven op verschillende basisscholen.
Mevrouw van Galen, Mevrouw van Put, Bas, Dominic, Asra, Pam, Nikita, Jeroen, Mikey, Elif en Jay zijn naar bassischolen gegaan om een presentatie te houden over de praktijkschool. Wij gingen naar de Van der Reijdenschool  en naar De Vorm, daarna gingen we naar de Boemerang.

Nikita en Pam gaan iets schijven wat ze er van vonden.

Nikita: Ik vond het best spannend om voor mensen die ik niet ken een prestaties te geven, maar toen ik daar was viel het wel mee. Het was juist gezellig met de andere kinderen van de prestatie. En het was best wel leuk.

Pam: Ik vond het best spannend totdat ik eenmaal bezig was met lezen, daarna was er niks meer aan de hand. Ik zou het wel vaker willen doen. Het was super gezellig met de andere kinderen. Toen ik bij de van de Rijdenschool was, werden we heel leuk ontvangen en kregen we op het laatst een cadeau. Het was heel leuk.