Stage bij Talma Borgh

Ik ben Britt Scheffers en ik loop stage bij Talma Borgh.

Als eerst moet je een shirt van Talma Borgh aantrekken en wachten in de personeelsruimte tot je stagebegeleider er is. Wanneer het tijd is mag je naar je plek toe. Ik vind het daar super leuk. Ik moet het eerste uurtje in de linnenkamer aan de slag. Daar moet ik was opvouwen en de kokskleren van de keuken op de goede maat leggen. Die kokskleding ligt in zo’n kast voor de kleding en de andere was ligt gewoon in bakken in de linnenkamer. Ze zijn daar ook heel aardig en helpen je goed als je iets niet snapt. Na de linnenkamer, ga ik altijd met een andere collega mee, en gaan we naar een appartement van een bewoonster om het hele huis schoon te maken. Ik begin altijd met de keuken en dan ga ik met een blauwe doek, de kastjes, het aanrecht, de koelkast en dat soort dingen schoonmaken en daarna doe ik altijd de woonkamer stoffen met een stofdoek en dan stof ik meubels af en de slaapkamer ook. Als ik dat heb gedaan, dronken we koffie/warme chocolademelk. Om 12 uur was het tijd dat de mensen hun maaltijd kregen en die bracht ik dan rond. De maaltijden zaten in een etenskar en daar haalden we het uit en gaven het aan de mensen. Dat duurt ongeveer een half uur voordat je daar mee klaar bent en om half 1 had ik dan weer pauze tot 1 uur.  Om 1 uur moet ik de maaltijden weer ophalen, want dan hebben de mensen het eten op. Als we alle maaltijden hebben opgehaald, moet ik de etenskar naar de keuken brengen. Dat duurt ook ongeveer een half uur en dan is het is zo weer half 2 en dat is de tijd dat ik klaar ben met alles. Daarna mag je je shirt weer uit doen en in de linnenkamer neerleggen en dan mag je naar huis.

Stage bij Thalma Borgh

Op de foto is Britt Scheffers te zien die  stage loopt bij Talma Borgh.