Stage Robert de Tuinman

Hoi, ik ben Jeroen Pot en ik zit in groep F. Ik loop stage bij Robert de Tuinman. Op deze foto zie je dat ik in het waadpak van Robert bezig ben om een vijver leeg te halen. We moesten de vijver leeg halen omdat hij steeds een beetje leeg liep. Ik moest dus op zoek naar een gaatje. Het was eerst wel even koud, maar toen ik eenmaal bezig was viel het wel mee. Ik moest eerst allemaal alg weghalen en daarna hebben we het water uit de vijver gepompt. Toen al het water uit de vijver was hebben we het gaatje gevonden. Dit moesten we even heel goed schoonmaken en daarna moest ik het droog maken met een föhn. Toen moest ik om het gat heen alles afkitten en er een nieuw stukje zeil opplakken. Daarna heb ik met een roller de kit goed verdeeld en toen dat klaar was konden we de vijver weer vol laten lopen. Dit deden we tot aan het stukje wat we gekit hadden, want dat moest 24 uur drogen. Ik heb het erg naar mijn zin op stage.

 

groen Jeroen Pot 2