Zwemwedstrijd Praktijkscholen groot succces

IMG_3000

Vrijdag 17 april zijn we met 12 zwemmers naar Zwolle vertrokken. In het zwembad “de vrolijkheid” werd een zwemwedstrijd tussen praktijkscholen gehouden. De Praktijkschool Apeldoorn had twee teams samengsteld.

De deelnemers moesten 4x zwemmen. Ze begonnen met een teamestafette waarbij iedereen 25 meter vrij slag (dat wil zeggen dat je alles mag zwemmen) moest zwemmen. Hierna kon iedereen op de individuele nummers aan de slag. Bowine, Mariska, Nick, Rowan, Jordi, Sven, Rick en Marcel zwommen de 50 meter vrijslag en 50 meter schoolslag. Voor Tarik, Osman, Ricky en Raycha was 25 meter vrije slag en schoolslag genoeg.

Als afsluiting was er weer een teamestafette waarbij de deelnemers een opblaasarmbandje en een drijfstang mee moesten nemen. Deze estafette werd glorieus gewonnen door team praktijkschool 2.

De organisatie had besloten geen 1,2 of 3 uit te reiken, maar er was voor iedereen een medaille en certificaat, want iedereen was een winnaar. De  tijden en de plaatsen op de gezwommen afstanden zijn te vinden in het bijgevoegde bestand.

De deelnemers en organisatie vonden het zo’n succes dat er al wordt uitgekeken naar volgend jaar.

2015-04-17 schoolzwemkampioenschap Specials Zwolle uitslag

deelnemers zwemkampioenschap